Aparcaments de cotxes sense regular i una coexistència complicada entre ciclistes i vianants perquè el pas de les bicicletes no està senyalitzat. Són alguns dels problemes que, segons representats veïnals de la zona, presenta el tram del passeig Marítim que encara està per urbanitzar, entre els carrers de la Selva de Mar i de Josep Pla. L’Ajuntament ha fet una actuació provisional per resoldre situacions com aquesta, però encara queda per executar una segona fase de l’obra abans de l’estiu. Els veïns temen que no estigui a punt per a l’època de l’any amb més afluència de gent.

El litoral barceloní es va remodelar pels Jocs Olímpics del 1992. L’últim tram del passeig Marítim, però, va quedar sense urbanitzar i ara és un espai on conviuen sense ordre vianants, bicicletes i vehicles. Els veïns de la zona s’ho prenen amb paciència, però reclamen una actuació urgent. L’agost passat, l’Ajuntament va arranjar una part del litoral entre els carrers de la Selva de Mar i de Josep Pla, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim. Va reduir l’espai destintat als cotxes per ampliar el pas de ciclistes i vianants.

Ara, els veïns volen assegurar que el tram que falta per arranjar es farà abans de l’estiu i també pressionen el consistori perquè inverteixi en un projecte definitiu per urbanitzar, d’una vegada per totes, la part del passeig que queda sobrepassat el pavelló de la Mar Bella. Segons els representants veïnals de la zona, es tracta d’una obra que s’hauria pogut fer ja l’any 92, quan es va remodelar el litoral barceloní amb motiu dels Jocs Olímpics.