Veïns dels Jardins d’’Antoni Puigvert es queixen de l’ús habitual de monopatins a la zona. Expliquen que utilitzen l’accés pel carrer d’Iscle Soler, on hi ha unes escales i un mur, com a pista de patinatge per fer salts. Aquesta pràctica provoca malestar entre els veïns, pel soroll que fan i els desperfectes que ocasionen en part del mobiliari urbà per on patinen.

Esteban Vaello representa els veïns afectats -més d’un centenar, que viuen a banda i banda del carrer d’Iscle Soler- i afirma que “quan sentim rodar un monopatí, ja ens posem nerviosos i tenim una angoixa brutal. Per tant nosaltres demanem ajuda, a qui calgui, en aquest cas a l’Ajuntament, perquè faci el que pugui per evitar que això es converteixi en un tema permanent i endèmic”.

Salts de monopatí a totes hores

Els veïns asseguren que no hi ha un dia o horaris concrets, però que és habitual veure usuaris de monopatins, sobretot professionals, que durant hores fan salts, des dels jardins, per sobre del mur de les escales d’Iscle Soler, i fins a anar a parar al carrer de Còrsega. Ja han mantingut reunions amb l’Ajuntament, que ha posat cartells als jardins en què es prohibeix l’ús del monopatí. Però això, asseguren els veïns, no ha estat suficient.

Ara reclamen que es reprengui el tema i es busqui una solució definitiva per al problema. Algunes idees, segons els veïns, podrien ser posar topalls a les zones per on patinen o col·locar també els cartells que prohibeixen l’ús del monopatí a la zona del carrer d’Iscle Soler.