Aquest any, la Biblioteca Nou Barris ha arribat als 20 anys i l’Ajuntament ha decidit posar-la al dia pel que fa a la normativa de seguretat. Una de les actuacions, la protecció del sostre amb una capa antiincendis, obliga a tancar-la entre el 2 de juliol i el 15 d’octubre. Quan torni a obrir, els usuaris trobaran tres sortides d’emergència noves, que s’afegiran a l’actual de la segona planta. Una de les sortides serà a la sala infantil; una altra s’obrirà a la sala de revistes amb sortida a la plaça Major, i la darrera connectarà la planta altell, on estan situats els serveis tècnics i el magatzem, amb la sortida d’emergència de la seu del districte. També s’hi construirà un servei adaptat a la planta baixa i s’aprofitarà per millorar les botoneres de l’ascensor per a persones amb discapacitat.

Reforç de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta

Durant els tres mesos i mig que l’equipament es mantindrà tancat, es reforçarà el servei de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i no tancarà els dissabtes al matí ni a l’agost. Aquells usuaris que tinguin un document en préstec podran retornar-lo en qualsevol biblioteca de la xarxa. En tot cas, des de la Biblioteca Nou Barris s’han allargat els terminis de devolució fins al 20 d’octubre, per a tothom que prefereixi esperar a la reobertura per tornar el llibre, pel·lícula o disc.

Si voleu conèixer detalladament l’horari d’estiu de totes les biblioteques de la ciutat, podeu consultar aquest mapa interactiu. També descobrireu quins 11 centres obren durant tot l’agost.