Upcycling Barcelona està preparant la desfilada del dia 20 d’abril a la plaça del Fort Pienc amb entitats de diferents orígens. És un dia atrafegat per a les quatre dissenyadores al capdavant del projecte, que ara es vol centrar a promoure la reutilització i combatre els estereotips d’home i dona en la moda.

Sílvia Jou explica que cada dissenyadora té la seva línia personal de feina, però que després col·laboren conjuntament amb altres entitats del barri per fer accions concretes com la desfilada i altres iniciatives que tinguin a veure amb el reciclatge de la roba.

També volen posar l’accent en la formació, un dels aspectes que ha captivat Sofía Caparrós, l’última dissenyadora a sumar-se a la iniciativa, que prové de l’àmbit social i se sent molt identificada amb el programa de compartir els seus coneixements i difondre aquesta filosofia. 

Ara podran donar un nou impuls als programes d’Upcycling, i en particular a la desfilada, gràcies als 15.000 euros del Premi 8 de Març – Maria Aurèlia Campmany, que els ha atorgat l’Ajuntament.