Aquest taller d’activitat física està dirigit per una dinamitzadora de l’Associació Marabal, situada al barri del Poble-sec. Les sessions barregen dansateràpia, risoteràpia i altres modalitats que pretenen ser, a banda d’exercici físic, una activitat integradora i comunicativa. La coordinadora del projecte Baixem al carrer, Eva Galofré, explica que el que volen és que els assistents “vegin que tenen capacitats, no només discapacitats”.

Per a molts dels assistents, aquest taller és una forma de sortir de casa i no quedar-se tot el dia al sofà. L’Antonio, per exemple, va tenir un ictus fa tres anys, va perdre mobilitat i, fins i tot, la parla. Amb sessions de logopèdia ha aconseguit tornar a comunicar-se amb normalitat i assegura que és en aquestes sessions on més activitat física fa.

Fins ara el taller només estava dirigit a gent que participava en el projecte Baixem al carrer’, una iniciativa de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, però des de principis d’any està obert a totes les persones del barri, grans o amb problemes de mobilitat, que vulguin fer activitat física. A més, disposen d’un servei d’acompanyament per a qui ho necessiti.