Els veïns de Diagonal Mar i el Front Marítim han tornat a demanar, després de fer-ho des de fa 15 anys, la urbanització de l’únic tram del litoral de la ciutat que, diuen, “encara no s’ha posat al dia”. Es tracta de la zona compresa entre els carrers de Bac de Roda i de la Selva de Mar on, actualment, hi ha un aparcament de vehicles sense regular.

Les associacions de veïns de la façana marítima de Barcelona, concretament les de Diagonal Mar i el Front Marítim, lamenten haver de tornar a demanar -com ja han estat fent els últims 15 anys- una reforma integral del passeig marítim en aquesta zona, compresa entre els carrers de la Selva de Mar i de Bac de Roda.

Després de les actuacions municipals dutes a terme en altres zones de la façana litoral, com la platja del Llevant, les dues associacions veïnals recorden que “l’estiu passat ja es va retirar aproximadament un 33 % de l’aparcament de vehicles” en una operació que va permetre augmentar “el pas per a vianants, bicicletes i corredors”.

De fet, segons denuncien els veïns, l’Ajuntament s’havia compromès “a fer una actuació similar a la de la platja del Llevant” en el tram que ara reclamen abans de l’estiu, una situació que no s’ha produït i que, adverteixen,  torna a “generar problemes de convivència entre els diferents usuaris del passeig, que es veu desbordat els dies festius i els caps de setmana a partir del mes d’abril”.