El setembre una parella va ocupar el pis de sota del Giovanni Coniglio. Des d’aleshores assegura que viuen una situació de tensió constant. Puntualitza que “el problema que tenen és que són molt sorollosos, que entren i surten de manera contínua i que organitzen festes, i així no poden descansar”.

Els veïns  han denunciat la situació a la Guàrdia Urbana, als Mossos d’Esquadra i a Solvia, l’agència que gestiona els pisos de Banc Sabadell, però consideren que no hi ha ningú que se n’acabi de fer responsable. A més a més, el president de la comunitat, Javier Sánchez, diu que un dels ocupes que entra i surt del pis ja els ha amenaçat diverses vegades i li tenen por, perquè assegura, no respecta cap norma.

El vocal d’Urbanisme de l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, Joan Itxaso, reclama que els donin solucions a aquest problema. Estan parlant amb Solvia perquè actuï amb celeritat i també amb el districte perquè defensi els drets dels veïns de la comunitat. Segons Itxaso, aquesta és una situació atípica al barri de la Sagrada Família, on normalment les ocupacions les fan persones amb necessitats d’urgència d’habitatge.