Les obres del Mercat de Sant Antoni es troben en la fase final, la pitjor pel que fa a molèsties als comerciants de l’entorn, especialment els dels trams dels carrers de Tamarit i del Comte Borrell. Els carrers estan aixecats per fer-hi una plataforma única, ara mateix no hi ha circulació de vehicles i l’enllumenat és escàs. Per això els botiguers demanen un reforç de la vigilància per part dels cossos de seguretat. La situació canviarà quan acabi la urbanització de la zona i s’inauguri el mercat, el proper mes d’abril.

Els comerciants diuen que estan passant el pitjor moment de les obres. A banda de les molèsties pels treballs que s’efectuen a tocar dels establiments, estan preocupats per la manca de seguretat que presenta l’entorn del Mercat de Sant Antoni, en especial els carrers de Tamarit i del Comte Borrell. El president de Sant Antoni Comerç, Vicenç Gasca, assegura que ara que els carrers estan tallats la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra haurien de patrullar a peu, sobretot de nit. Fonts de la Urbana confirmen que hi han incorporat més agents. Tanmateix els comerciants apunten que sobretot el que cal és vigilància nocturna.

Josefina Sánchez, de La Algodonera, diu que no hi passa cap cotxe, que no hi ha llum a penes i que ningú no controla les botigues tancades, que estan exposades que les forcin o hi facin alguna malifeta.

Amb les obres, els passos de vianants i accessos als comerços han quedat més estrets. El pas d’algunes bicicletes dificulta la mobilitat dels vianants, segons els comerciants. Per això han demanat la presència d’agents cívics per evitar que hi circulin ciclistes.