L’objectiu d’aquest programa és que joves en risc d’exclusió, que no tenen un accés directe a l’educació, puguin rebre una formació no reglada. Hi participen 10 alumnes, que ja estan rebent formació en informàtica i noves tecnologies, així com en competències socials. A més, el curs inclou unes pràctiques en què tindran l’oportunitat de realitzar un treball directe amb les entitats socials del Poble-sec.

D’aquesta manera, tal com afirma l’Anna Muñoz, tècnica de joves a la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, les entitats socials que “moltes vegades tenen manca de recursos humans o recursos informàtics per desenvolupar la seva comunicació o difusió” tindran el suport d’aquests joves i també es veuran beneficiades pel projecte.

De moment, Muñoz afirma que hi ha vuit entitats que han confirmat que rebran aquests joves en formació. La finalitat d’aquesta iniciativa és arribar al màxim d’entitats socials possibles per conèixer les seves necessitats i interessos i, d’aquesta manera, poder crear nous projectes que puguin donar cabuda a la formació de més joves.