Apinyó és una empresa de missatgeria que entrega els paquets a través de persones que circulen per la ciutat amb bicicleta.  Ara, aquesta empresa ha obert a Riera de Sant Miquel una botiga dedicada al món del ciclisme urbà i un taller de reparació de bicicletes.

Són uns enamorats de la bici i participen en competicions de bicimissatgers a escala mundial o organitzen sortides a Collserola amb gravel, bicicletes híbrides entre carretera i muntanya. Ara, la idea és crear comunitat i contagiar aquesta passió. Així ho explica Roger Xuclà, d’Apinyó: “És una comunitat, una manera, una filosofia de viure. Entre setmana treballem en bici, els caps de setmana competim, i els migdies sortim a entrenar-nos.”

Des d’Apinyó asseguren que durant l’any arriben a fer més de 14.000 quilòmetres pedalats. Defensen que les ciutats estan col·lapsades de vehicles i que la bicicleta es converteix en el mitjà de transport més ràpid i eficient, i més quan el que pedaleja n’és un usuari habitual. Per això, el temps mitjà en les entregues és de 20 minuts. A més, des d’Apinyó aposten per una relació propera amb el client, encarregant-se de paqueteria i documents importants.

La nova botiga a Gràcia és el punt neuràlgic on tot conflueix, i esperen que es converteixi en un punt de trobada per als amants de la bici.