Els veïns de la Font del Gos volen una marquesina per a la parada de la Línia 185 que hi ha just a l’entrada d’aquesta barriada ubicada al barri d’Horta. “A qualsevol carrer de Barcelona hi ha una teulada per tapar-se si plou, però aquí que estem al mig de la muntanya, no hi ha res”, diu Enric Alifa, de l’Associació de Veïns de la Font del Gos.

Per poder instal·lar la marquesina caldria ampliar la vorera, que ara és massa estreta. Per fer-ho, hi ha dues opcions: prendre espai a la calçada o fer servir uns terrenys que hi ha al costat que, de fet, són de TMB, l’ens encarregat de gestionar el servei d’autobús a Barcelona.

Un tancat que treu visibilitat

D’aquests terrenys se’n parla al barri, no només perquè podrien ser la solució a la marquesina sinó també pel tancament provisional que s’hi està instal·lant. Els veïns l’han aturat perquè consideren que treu visibilitat, enfosqueix el carrer i no es pot veure si hi ha algú dins des de fora. Transports Metropolitans de Barcelona els ha presentat  ja una tanca alternativa, que instal·larà definitivament en els propers mesos. Pel que fa a la marquesina, des de l’Ajuntament expliquen que estan treballant per poder instal·lar-la al més aviat possible.