En fer el projecte de final de carrera de disseny gràfic, Albert Galeote tenia clar que volia fer quelcom en l’àmbit social. Veí del Parc de la Vall d’Hebron, es va fixar en la barriada de la Font del Gos i en va voler explicar la situació. Són un conjunt de cases autoconstruïdes a la serra de Collserola, més enllà de la ronda de Dalt, i que es troben en una situació alegal. El llibre, que reivindica la normalització del barri, li ha servit per guanyar el premi ADG Laus de disseny gràfic i comunicació visual.

Posar la barriada de la Font del Gos sobre el mapa i exposar els problemes que presenta la situació alegal d’aquest conjunt de cases ubicades a la serra de Collserola. Aquests eren els principals objectius del projecte de final de carrera del dissenyador gràfic Albert Galeote, resident a Horta-Guinardó. Va fer un llibre en què el disseny era molt important perè la vessant social també. De fet, va rebre el premi ADG Laus en aquest àmbit.

Ara busca finançament per poder fer una petita tirada d’exemplars que permeti divulgar la problemàtica de la Font del Gos. El llibre analitza les infraestructures, l’efecte de les actuacions urbanístiques i la història de l’indret amb fotografies fetes en analògic per captar-ne millor l’essència.