Des de l’Hoquei Claret asseguren que l’única manera de poder obrir-se al barri i créixer i evolucionar esportivament és tenir unes instal·lacions en bones condicions. Per això, reclamen que el districte de Gràcia tingui en compte si construeix un nou equipament esportiu la pràctica de l’hoquei i no només del futbol i el bàsquet. Actualment, i de manera provisional, els qui no poden entrenar-se a les instal·lacions de Gràcia ho fan a Horta i juguen alguns partits a Sarrià, gràcies a la comprensió de la federació.

La pista del Claret no compleix la normativa i per això han de llogar altres espais. Entre les mancances que hi ha, no té les mides reglamentàries, han de posar i treure les tanques del perímetre per a cada entrenament i partit, i no tenen vestuaris adequats.

El Claret és un dels 15 equips que juguen a Barcelona. Molts han hagut de plegar per manca d’equipaments i ara el club gracienc espera que puguin trobar una solució, ja que asseguren que cada cop hi ha més infants que volen practicar aquest esport.