La directora de la residència ha rebut els representants de l’AV de la Trinitat Nova i a la plataforma SAP Muntanya, que havien demanat una visita a les instal·lacions després que el desembre comprovessin que l’edifici presentava mancances en el manteniment general i en la calefacció.

La primera impressió postvisita ha estat positiva. El president de l’AV de la Trinitat Nova, Ramon Casas, explica: “Hem comprovat que els problemes que hi havia quan vam venir aquí a principis d’any ja estan resolts“. Casas es mostra satisfet i afegeix que “s’està reformant una mica la residència” tot i no saber si estava previst al calendari del centre o és per la pressió veïnal.

Per la seva banda, la directora del centre, Cristina Patón, ha explicat que “s’està repintant el centre” i que “properament la Generalitat renovarà el mobiliari”.

Reactivar el consell de participació

Una de les demandes de les entitats de la Trinitat era reactivar el consell de participació de la residència. En aquest sentit, SAP Muntanya apunta que “dilluns, coincidint amb Sant Jordi, s’obrirà el procés amb les famílies per reactivar-lo”. Una de les membres de l’entitat, Trini Cuesta, assegura: “Hem tingut experiències negatives amb altres residències del districte, i és per això que els hem fet arribar la necessitat que les entitats formem part del consell participatiu“.

La direcció de la residència ha afirmat que no té cap inconvenient en la incorporació veïnal, tot i que ha instat les entitats a tramitar l’ingrés al consell de participació a través de la Generalitat.