El festival Escenari Literari porta la literatura a diversos espais de les Corts i la combina amb la música i la dansa. En total hi haurà una desena d’activitats, des de presentacions de llibres i tertúlies literàries fins a recitals musicats o contes teatralitzats.

La presentació de l’últim llibre de l’escriptor cortsenc Álvaro Colomer és una de les propostes culturals incloses dins del festival Escenari Literari de les Corts. La presentació formarà part del cicle temàtic Escriure (i Llegir) des de les Corts, que vincula la proximitat del districte amb la universalitat de la literatura, i en el qual també participaran la poetessa Cristina Peri Rossi i l’escriptor Juan Miñana.

El festival està estructurat en dos cicles més: Memòria i Literatura, i Plaça de Lletres. Aquest últim porta la literatura a l’espai públic i ho fa en conjunció amb la música i la dansa amb les actuacions de Marina Rossell i d’Enric Casassas i un espectacle de La Caldera.

El festival pretén donar a conèixer la feina cultural que es fa als equipaments públics del districte i busca que tothom sigui partícip de la literatura. En total seran una desena d’activitats per a tots els públics que fins diumenge ompliran les Corts de cultura.