insert “Confit de pato, boletus y mermelada de pétalos de fresa, tostas de uva con miel, queso, almendras tostadas.” És part del menú del taller de cuina afrodisíaca del Diego, que es fa al Centre Cívic Can Deu amb motiu de la Setmana de l'Eròtica. Aquí, els ingredients són importants però també la predisposició a l'hora de cuinar. Insert “ Yo siempre digo que todas las recetas son para dos amantes” Diego Molina, xef “Tenim el concepte que la cuina afrodisíaca són les ostres, el marisc, però també hi ha molts altres ingredients com les carns, com ara el confit d'ànec, hi ha fruits secs com els festucs, les ametlles, i també hi ha fruites com el marisc.” Al segon pis, hi ha l'exposició de la Judit, que sempre dibuixa el seu alter ego en situacions eròtiques ajudant-se del color. Judit Lloret Lansaque, poetessa visual “L'Erotisme? Perquè està en totes les coses de la vida i dona vitalitat. És que una situació eròtica pot ser pendre el sol, per exemple, una papallona mentre prens el sol t'activa els sentits i et dona gustet.” Durant la Setmana de l'Eròtica es fan una quinzena d'activitats, des de tallers fins a conferències, documentals, debats i exposicions amb un objectiu clar: Elisabet Bergés, coordinadora activitats CC Can Deu “Despertar l'interès de la gent respecte el concepte d'erotisme, que encara avui dia sembla que estigui molt mitificat i sigui una mica tabú.” De moment, a la cuina sembla que ja han trobat la seva particular manera d'encendre la flama.

La Setmana de l’Eròtica inclou activitats de tot tipus i, segons els organitzadors, està pensada per despertar l’interès de la gent i el públic habitual del centre cívic respecte al concepte d’erotisme, que encara avui dia està molt mitificat i és un tabú. De fet, aquesta setmana és tot un clàssic del centre cívic i hi ha artistes que hi participen any rere any.

Una de les novetats d’aquest any és el taller de cuina afrodisíaca, que ha dirigit el xef Diego Molina i que està pensat per descobrir els ingredients que poden ajudar a fer augmentar les feromones, però també per veure com és d’important l’actitud a l’hora de cuinar i presentar el plat. Durant tota la setmana, a més, hi ha dues exposicions al centre, una de la poetessa visual Lansaque que dibuixa el seu alter ego sempre en situacions suggeridores o eròtiques, i la fotogràfica del vestíbul, dels autors Black and Blondie.

Però les activitats no acaben aquí. També s’hi fan presentacions de llibres com el del ‘El poder de los pepinos’, el taller de sòl pelvià o el d’il·lustració eròtica. A més, hi ha debats sobre la sexualitat a partir dels 50 anys o la prostitució al cinema.