La música modernista serà la protagonista del concert que inaugurarà aquest diumenge l’edició de primavera del Cicle de Clàssica de les Corts. Aquest cicle va engegar fa 18 anys amb la voluntat de convertir el Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx en un referent de la música clàssica al districte de les Corts.

El cicle pretén donar una oportunitat als joves que just comencen la seva carrera i a la vegada apropar la música clàssica al públic general oferint l’oportunitat d’escoltar artistes consolidats. En aquest sentit, un dels concerts d’aquesta primavera serà a càrrec de l’organista reconeguda Montserrat Torrents. De manera excepcional Torrents tocarà a l’església del Remei però els altres quatre concerts del cicle es faran al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx.

Els organitzadors també busquen que entre els concerts programats hi hagi varietat d’estils i formacions i proposen, a més, noves maneres de posar en escena la música clàssica com l’espectacle ‘Poèsica’, en què es combinaran la música i el recital poètic.

El primer concert de l’edició de primavera serà aquest diumenge i anirà a càrrec de la soprano Griselda Ramón i el pianista Àlex Jordi, que oferiran un concert de música modernista interpretant peces de d’Enric Granados, Isaac Albéniz, Apel·les Mestres , Enric Morera i Joan Gay.