En l’últim consell plenari del districte de Sarrià – Sant Gervasi hi va haver una queixar de la manca de mobiliari urbà en la majoria de parades d’autobús del districte i va demanar “un parell de cadires” per seure mentre s’espera el bus.

És un tema recurrent al Casal de Gent Gran Can Fàbregas i als carrers de Sarrià: moltes parades d’autobús no tenen marquesina amb un banc per seure-hi i la gent gran ha d’esperar l’autobús dreta. De fet, gairebé totes les parades que només tenen pal de parada coincideixen amb les del Bus del Barri, que transita per carrers més estrets, i no hi ha espai per instal·lar-hi una marquesina. La gent gran no només ha d’esperar dreta l’autobús sinó que es tracta de busos del Barri, que tenen una freqüència d’entre 20 i 30 minuts.

Els veïns apunten que, per exemple, a la parada del 130 del carrer de Bonaplata amb Pedró de la Creu hi cabrien un parell de cadires. Creuen que aquesta no seria una despesa gaire gran i milloraria molt el benestar de la gent gran de Sarrià. Frederic Bou explica que “molta gent decideix utilitzar els ferrocarrils o agafar un taxi per no haver d’esperar drets a la parada mitja hora”. De fet, moltes persones opten per seure en un pedrís mentre esperen.

En resposta a la queixa de Frederic Bou a l’últim consell plenari del districte, l’Ajuntament va dir que era conscient d’aquest problema i que estudiarà la possibilitat d’instal·lar cadires en algunes parades d’autobús que només tenen pal de parada.