Des d’antic, els somnis han estat un motor de canvi. La galeria Mayoral presenta una selecció d’obres d’artistes clau d’un període convuls, els anys d’entreguerres, que van contribuir a construir un món nou a partir de visions oníriques. El director de la galeria, Jordi Mayoral, explica que aquests artistes visionaris van trencar amb l'”status quo” i van revolucionar la seva generació, i la història de l’art per sempre, fins al punt que encara avui els somnis que van tenir són encara vigents.

Joan Miró, Pablo Picasso, Antoni Tàpies, Joan Brossa i Salvador Dalí són alguns dels grans noms que exploren el món de l’inconscient per imaginar realitats noves, i penetren en el món dels somnis.

Jordi Mayoral cita Joan Miró, que ja va escriure que “el blau era el color dels meus somnis”. Des de la galeria, troben que la millor manera de presentar aquestes obres és generar una atmosfera en la qual l’espectador es troba comprès. Dins d’aquesta esfera onírica, la galeria proposa revisar aquests artistes des de la perspectiva d’avui per projectar el seu potencial transformador i ajudar-nos a construir el futur. La mostra es pot veure fins al 5 de gener.