Al voltant del campanar es tornaran a ubicar les parades de llibres de nou botigues de Gràcia. És el quart any que se celebra la Fira de Sant Jordi a la plaça de la Vila de Gràcia. Aquest any hi haurà una trentena de signatures i algunes activitats relacionades amb la literatura. Hi tindran estand les llibreries Le Nubole, Hibernian, Jekyll&Hyde, Llibres del mirall, La Memòria, Aida books&more, Catalibros, Luz de Lula i Sons of Gutenberg.

L’objectiu d’aquesta jornada és oferir una alternativa a les aglomeracions del centre de la ciutat i crear vincles i connexions entre els diferents establiments. Són llibreries diferents que es complementen oferint un gran ventall de literatura. L’associació de Llibreters de Gràcia assegura que això és el que les caracteritza i creuen que són l’única associació de llibreters de barri. L’entitat vol que la Vila sigui com una gran llibreria per passejar i anar remenant fent parada en les propostes gastronòmiques i culturals del barri.

Aquest any l’associació ja ha organitzat quatre sortides al carrer, una per cada estació de l’any. A més, també volen importar la Nit Blanca, una cita que té com a protagonistes la lectura i la literatura i que ja se celebra en diferents ciutats europees.