Una veïna del barri va presentar una reclamació al districte de Gràcia fa un any per fer constar l’error en la senyalització, però de moment no s’ha modificat. Hi ha hagut més trucades i correus electrònics per avisar que l’únic que aconsegueix aquesta indicació és despistar els turistes. Veuen el senyal municipal cap al carrer de Pi i Margall i el seu mapa o GPS els indica cap al carrer de Sardenya.

El Ramon, l’estanquer de la confluència d’aquests carrers, de Sardenya i de Pi i Margall, s’ha convertit en un indicador turístic. Explica que són molts els turistes que pregunten perquè no saben cap on anar. També es troba molts visitants que volen anar cap al Parc Güell, i aquesta indicació no existeix.

La ruta oficial té una desviació pel carrer del Secretari Coloma, però està pràcticament tapada per un semàfor. Segons el Ramon, la solució és fàcil: consistiria a girar el senyal 45 graus per indicar el carrer de Sardenya. De fet, des d’aquesta via es veuen a l’horitzó les torres de la Sagrada Família. En l’última audiència pública de Gràcia, el regidor, Eloi Badia, va explicar que coneixia la situació i que hi treballarien.