El nou equipament del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova tindrà 265 metres quadrats i es destinarà a espai per a la gent gran i per a les famílies. Es tracta d’un local que tindrà l’entrada pel passatge de Mariner, de cara als Jardins de Caterina Albert i que la promotora del nou hotel i els pisos del carrer de Còrsega cedirà a l’Ajuntament. Segons els veïns, aquest és un barri mancat d’equipaments i amb aquest espai volen complementar les activitats que ja s’ofereixen al Centre Cívic la Sedeta. Després de tres anys demanant un retorn pel barri, explica Paco González que estan satisfets, ja que “a La Sedeta tenim una sèrie de serveis, però estan incomplets i aquest espai podria ser complementari. Dins de no haver aconseguit tot l’espai, sí que hem aconseguit un espai important que no teníem”.

Noves reunions

Ara, s’han d’acabar d’ultimar els serrells de la cessió del local. Per això, a finals d’abril hi ha prevista una reunió entre el districte de Gràcia, la promotora de l’hotel i els veïns. Pel regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia, aquest conveni ha permès dotar el barri d’espais que feien falta, ja que “és una zona on tampoc tenim una intensitat d’equipaments, per tant jo crec que la reivindicació veïnal benvinguda sigui i poder tenir aquests elements que acompanyen un projecte hoteler, que pugui anar acompanyat d’un projecte com aquest, doncs és molt interessant”.

Està previst que a la tardor ja pugui funcionar aquest espai, destinat a la gent gran i a les famílies. També, les obres de l’hotel finalitzaran aquest mes de novembre. Ara, s’han de concretar les activitats que s’hi faran, perquè no se solapin amb les que ja funcionen a La Sedeta.