El Grup Pintors de Sant Andreu organitza, per cinquè any consecutiu, l’exposició “D” amb motiu del Dia Internacional de les Dones. És una mostra en què el tema principal és la dona en diferents representacions. Una vintena de pintors de l’entitat andreuenca hi han participat amb les seves obres, que es podran visitar a l’Espai Josep Bota del recinte fabril de la Fabra i Coats fins al 13 de març.

Josep Valls, president del Grup Pintors de Sant Andreu, explica que cada artista ha volgut expressar el que és el món de la dona i mostrar les problemàtiques que hi ha avui dia. “L’objectiu és visualitzar i conscienciar la gent perquè vegi la realitat”, afegeix Valls. Cèlia Vallès, del membre Grup Pintors de Sant Andreu, comenta que està molt bé que s’aposti per aquestes iniciatives per defensar la dona ja que encara hi ha molts problemes per arreglar.

El Grup Pintors de Sant Andreu és un col·lectiu d’uns 65 artistes que intenten organitzar el màxim d’activitats possibles, relacionades amb el món de l’art. El seu objectiu és relacionar-se amb altres pintors i poder prendre part en exposicions tant col·lectives com individuals.