La Marta Zimmermann va engegar el projecte ara fa quatre anys. En aquest temps s’ha consolidat com l’única galeria de la ciutat que exposa i ven obres d’art adreçades a estimular la creativitat i la imaginació dels infants.  Explica que a partir dels vuit anys són en molts casos els nens els que decideixen quina obra volen tenir penjada a l’habitació. La impulsora del projecte diu que ofereix sèries limitades a partir de 30 euros.

Una exposició sobre els misteris de l’univers

La Plom Gallery també organitza tres o quatre exposicions a l’any i també participa en diverses fires. Aquests dies la galeria acull l’exposició “Star stuff”, de Javi Corellano. El títol de l’exposició ve la cèlebre frase “We are all made of star stuff” (“som fets de pols estel·lar”) atribuïda a l’astrònom nord-americà Carl Sagan. Una mostra que vol despertar en els nens la curiositat per les estrelles i l’univers en general a partir d’obres fetes amb acrílic sobre tela i fusta. Es poden veure una desena d’obres amb els personatges habituals d’aquest artista que després de passar uns anys a San Francisco ha decidit tornar a la seva Barcelona natal.

La Plom Gallery ha participat a la TGW 2017

La galeria ha participat en les activitats paral·leles organitzades en el marc de la tercera edició de la Young Gallery Weekend 2017. Els nens van pintar amb l’artista Javi Corellano la porta de la galeria.