La Paloma Rodríguez es defineix com una poeta que treballa amb la plàstica, la fotografia i la literatura. Des de petita dibuixava i feia collage, a la vegada que s’interessava per la literatura. De formació psicòloga, va estudiar tècniques d’estampació, gravat i litografia a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja.

Afirma que la seva forma de treball és molt lenta. Fotografia sempre des de la intuïció i l’imaginari. Al llarg de 10 anys ha capturat moments o coses que li han cridat l’atenció i després ha volgut trobar un diàleg entre les instantànies a través de la fusió i superposició de les imatges. “És un treball molt plàstic malgrat treballar a l’ordinador. Deixo veure el que vull que es vegi, les textures, la llum, l’edició és com si dibuixés”, explica Rodríguez.

“Sueño Amor Sola” es tracta d’un treball particular i subjectiu. L’artista no vol transmetre res en concret i prefereix que cadascú connecti amb la seva poesia interior. Totes les fotografies són espais, paisatges o coses concretes. En la mostra només hi apareixen tres paraules que, de fet, són les que donen títol a l’exposició. Sueño, amor i sola són paraules que visualment atreuen l’artista.

Aquesta mostra, que s’ha vist anteriorment al Centre Cívic Pati Llimona i a l’Espai Fotogràfic Can Basté, es pot visitar fins al 10 de maig a l’Espai 30 de la Sagrera.