La inspiració va arribar un 25 de novembre: és  el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, data en què la fotògrafa Indira Luli va publicar a Facebook que volia crear un projecte fotogràfic per retratar les dones. En cercava, i un any i mig després del primer anunci en línia, van participar-hi com a models una trentena de candidates. Ara, exposa el resultat al Centre Cívic Sarrià fins el 27 de gener: nou fotografies que parlen de nou dones diferents i que mostren la seva singularitat.

Amb el nom “Love yourself first”, l’exposició vol, a la vegada, conscienciar les dones perquè “s’estimin tal com són”, explica Luli. La fotògrafa relata que “si totes som boniques, i si t’estimes a tu mateixa, pots estimar al teu voltant més fàcilment.” La fotògrafa vol trencar estereotips i “apoderar totes les dones, sense dependre de les seves edats ni nacionalitats”.

Projecte viu

El treball no s’ha acabat. La intenció d’Indira Luli és seguir fent-ne altres edicions, per la qual cosa, demana noves voluntàries a través de les seves xarxes socials, com la Facebook.