La fotògrafa Indira Luli presenta l’exposició ‘Love yourself first’ al Centre Cívic Sarrià, amb la idea de reivindicar la igualtat de gènere. Està formada per una desena de fotografies que mostren, des de Barcelona, la singularitat de cada dona.

La inspiració va arribar un 25 de novembre: és  el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, data en què la fotògrafa Indira Luli va publicar a Facebook que volia crear un projecte fotogràfic per retratar les dones. En cercava, i un any i mig després del primer anunci en línia, van participar-hi com a models una trentena de candidates. Ara, exposa el resultat al Centre Cívic Sarrià fins el 27 de gener: nou fotografies que parlen de nou dones diferents i que mostren la seva singularitat.

Amb el nom “Love yourself first”, l’exposició vol, a la vegada, conscienciar les dones perquè “s’estimin tal com són”, explica Luli. La fotògrafa relata que “si totes som boniques, i si t’estimes a tu mateixa, pots estimar al teu voltant més fàcilment.” La fotògrafa vol trencar estereotips i “apoderar totes les dones, sense dependre de les seves edats ni nacionalitats”.

Projecte viu

El treball no s’ha acabat. La intenció d’Indira Luli és seguir fent-ne altres edicions, per la qual cosa, demana noves voluntàries a través de les seves xarxes socials, com la Facebook.