‘La meva vida en un clic’ recull unes 140 fotografies d’Horacio Seguí de temàtiques molt diverses. També hi ha un capítol autobiogràfic que inclou imatges personals.

Per poder publicar el llibre ‘La meva vida en un clic’ abans ha calgut dedicar moltes hores a endreçar, recuperar i triar l’arxiu personal del fotoperiodista Horacio Seguí. Es va començar a dedicar professionalment a la fotografia el 1963, quan va deixar la seva feina convencional al Banc Hispano Americà. Tot i això ja havia començat a fer alguns encàrrecs fotogràfics des del 1959.

Al llarg de la seva carrera professional va fotografiar molts esportistes, sobretot dels equips de futbol i bàsquet catalans, i va estar molt vinculat al Futbol Club Barcelona. Però també ha estat el testimoni gràfic de molts festivals de música com el de San Remo, el Mediterráneo o Eurovisión, i d’escenes de l’actualitat política i social del país.

El fotògraf Horacio Seguí explica que es va decidir a publicar el llibre gràcies al suport i a l’ajuda de companys i amics. Un d’ells ha estat el periodista Toni Vall, que també n’ha escrit els textos. Seguí assegura que ha hagut de fer una  selecció exhaustiva, i que si volgués encara li queden fotografies per poder fer un altre llibre.