Per poder publicar el llibre ‘La meva vida en un clic’ abans ha calgut dedicar moltes hores a endreçar, recuperar i triar l’arxiu personal del fotoperiodista Horacio Seguí. Es va començar a dedicar professionalment a la fotografia el 1963, quan va deixar la seva feina convencional al Banc Hispano Americà. Tot i això ja havia començat a fer alguns encàrrecs fotogràfics des del 1959.

Al llarg de la seva carrera professional va fotografiar molts esportistes, sobretot dels equips de futbol i bàsquet catalans, i va estar molt vinculat al Futbol Club Barcelona. Però també ha estat el testimoni gràfic de molts festivals de música com el de San Remo, el Mediterráneo o Eurovisión, i d’escenes de l’actualitat política i social del país.

El fotògraf Horacio Seguí explica que es va decidir a publicar el llibre gràcies al suport i a l’ajuda de companys i amics. Un d’ells ha estat el periodista Toni Vall, que també n’ha escrit els textos. Seguí assegura que ha hagut de fer una  selecció exhaustiva, i que si volgués encara li queden fotografies per poder fer un altre llibre.