L’exposició de Laura Piedrafita és una de les propostes que han cridat més l’atenció durant les jornades de portes obertes de l’Espai 210. Aquest equipament sociocultural ja fa dos anys que aprofita la Festa Major de la Sagrada Família per donar-se a conèixer. La dinamitzadora del casal de barri, Asun Lloret, vol que els veïns aprofitin per fer totes les activitats i tallers que puguin.

Alguns visitants s’han engrescat a provar el taller de manualitats, organitzat per Vincles i impartit per Montse Parera, col·laboradora de la Fundació Aroa. Assegura que la gent s’hi apunta perquè té ganes de participar-hi i que la festa major és un bon moment.

Els usuaris habituals asseguren que s’hi troben molt a gust. Maria Antònia Lozoya, per exemple, assisteix a diversos tallers i també comparteix els seus coneixements de pintura. Diu que ho aprofita al màxim i que hi ha trobat bones companyes i un espai on passar-s’ho bé. Entre les activitats que s’han programat, també hi ha un taller de mandales i un de respiració.