Els veïns de la zona asseguren que els jardins estan molt deixats i que hi ha problemes tant de seguretat com de manteniment. “El problema és de nit perquè això és un pati tancat i, en el moment en què es fa una mica de soroll encara que no es cridi, és com si estiguessin dins de casa nostra. Això comença a les 10 de la nit i hi ha dies que acaba a les quatre de la matinada”, explica Roberto Dalmases, veí dels blocs.

Al problema del soroll s’hi suma la inseguretat. Els veïns afirmen que el fet que els jardins estiguin aïllats i no tanquin a la nit afavoreix l’entrada de lladres. De fet, a la zona hi ha hagut diversos robatoris.

Els veïns es queixen també del mal estat dels jardins, d’incivisme -hi ha gossos sense lligar- i també s’han donat casos de persones que s’han colat a les piscines comunitàries. Per tot això, han decidit unir-se i proposar solucions. Demanen, principalment, que els jardins es tanquin a la nit. “Que hi hagi més vigilància municipal, perquè contínuament estem trucant a la Guàrdia Urbana”, i “el tancament nocturn de la plaça, com passa en altres places de Barcelona”, reclama el veí Ferran Arruga.