Davant la possibilitat, encara per confirmar, que el llibre electrònic faci desaparèixer el de paper, els artistes Francisco Martínez i Isabel Rodríguez , membres del col·lectiu Quatre Elements, van decidir reviure’ls amb els postllibres. Es tracta de creacions artístiques fetes a partir de llibres i formen part de l’exposició col·lectiva “Tot el món llegeix… i tu?”. Per compartir aquesta experiència i convidar altres artistes a crear a partir de llibres també han organitzat un taller específic de tres dies.

Aquesta és la primera vegada que el Centre Cívic Pere Quart organitza una exposició col·laborativa. A més dels artistes, també han convidat a formar-ne part els usuaris de diversos tallers del centre.

També hi participa Jordi Folck, que hi exposa una trentena de fotografies fetes arreu del món i en què en totes apareix algú llegint. Folck explica que “sempre m’ha agradat fascinar-me per aquelles persones que mentre són en un paisatge estan dins d’una novel·la. Per tant, dins d’aquella bellesa tant extraordinària hi afegeixen la bellesa del text”.  En el marc d’aquesta mostra, Folck també presentarà el seu darrer llibre, ‘T’ho diré cantant’.