Finalitzada la primera fase de la reforma del carrer de Pere IV, l’Ajuntament treballa per començar la remodelació del segon dels tres trams en què ha dividit la intervenció. Serà el més proper a la rambla de Prim amb la voluntat de dinamitzar aquesta part de la ciutat, que, considera, tradicionalment ha rebut menys inversions. Segons expliquen els veïns, les naus i solars buits generen brutícia i inseguretat.

Dinamitzar l’activitat de la zona i posar fi al paisatge desolador d’edificis buits i solars plens de brutícia són una de les preocupacions dels veïns del tram del carrer de Pere IV que encara queda per reformar. Adverteixen que la remodelació de la via que està fent l’Ajuntament no és suficient per posar-la al dia. Reclamen que les actuacions urbanístiques vagin acompanyades també de nous habitatges i equipaments a la zona.

El consistori ha començat a treballar en aquesta línia comprant immobles com l’antiga fàbrica La Escocesa i reurbanitzant carrers de l’entorn com els de Bolívia o del Marroc. També ha decidit continuar la reforma de Pere IV pel tram més perifèric del carrer, a tocar de la rambla de Prim, per tal de prioritzar la posada al dia d’aquesta part de la ciutat a l’entorn del barri del Besòs i el Maresme. Les obres començaran en els propers mesos i quedarà per a més endavant la part central de la via, entre Fluvià i Selva de Mar.