Gràcies al programa Dansa a les escoles l’alumnat pot veure un espectacle adequat per a cada etapa escolar: infantil, primària i secundària. A més, pot conversar amb els artistes i creadors i visitar altres espais de La Caldera.

L’espectacle ‘Petits prínceps’, que combina circ, poesia i música, és el que poden veure els alumnes de primària que aquesta setmana visiten La Caldera. La setmana que ve ho faran els alumnes d’infantil i al febrer, els de secundària. Per a cada etapa educativa els organitzadors han buscat un espectacle adequat i, quan s’acaba, els alumnes poden conversar amb els artistes.

L’objectiu del programa és acostar la dansa als més petits i convidar-los a experimentar. Per la Cristina Riera, gerent de La Caldera, la dansa hauria d’estar molt més present en les nostres vides, especialment en les etapes de creixement: “Poder jugar amb el cos i poder experimentar i expressar-se ens sembla que és indispensable”. Així doncs, el programa té un valor pedagògic però també permet estrènyer les relacions amb les entitats del barri, ja que moltes de les escoles que hi participen són de la zona.

Durant la visita els alumnes també poden conèixer els diferents espais de La Caldera. Tot plegat es complementa amb tallers que es fan als centres educatius i uns dossiers pedagògics per als mestres.