Fins i tot els més matiners han hagut d'esperar hora i mitja per aconseguir una plaça a un dels cursos que ofereixen les Cotxeres de Sants i el Casinet d'Hostafrancs. Enguany hi ha més de 390 activitats i això es nota a la cua. “A tai-txi” “A balls, a balls llatins” “A ho'oponopono, això és una tècnica que ve de Hawaii que consisteix en saber donar les gràcies” A primera hora del matí ja no quedaven places en alguns tallers. INSERT: “No queden places pel curs de robòtica educativa dels dimarts a les 17:30 h Tant les Cotxeres de Sants com el Casinet d'Hostafrancs són dos dels centres cívics de la ciutat que més activitats ofereixen. Tant és així que aquest trimestre esperen tenir més de 4.700 alumnes. Toni Ayza director CC Cotxeres “Nosaltres també utilitzem espais d'entitats del barri o escoles fora de l'horari lectiu per poder donar tota aquesta oferta de cursos. El que són els centres cívics pròpiament dits no hi cabrien” I un cop aconseguida la plaça, toca esperar. Els tallers començaran el 2 d'octubre i s'allargargan fins al 16 de desembre.

Dies frenètics a les oficines del Centre Cívic Cotxeres-Casinet. Aquest matí, els nous talleristes han pogut fer les seves inscripcions pels més de 390 cursos que ofereix l’equipament. Aconseguir una plaça no ha estat feina fàcil: ha calgut matinar i fer una hora i mitja de cua. Tot i això, a primera hora del matí ja hi havia alguns tallers complets, com ara el de robòtica educativa dels dimarts a dos quarts de sis.

El secret per atendre més usuaris

Aquest trimestre, Cotxeres-Casinet espera més de 4.700 talleristes, una xifra molt similar a la de l’any passat. Per donar servei a tantes persones, aquest equipament té un secret: “Nosaltres també utilitzem espais d’entitats del barri o escoles fora de l’horari lectiu per poder donar tota aquesta oferta de cursos. Tota aquesta gent no hi cabria només al que són centres cívics pròpiament dits.”, assegura Toni Ayza, director de les Cotxeres.

Tot i que els idiomes, les manualitats i els tallers de benestar són els més demandats, enguany s’ofereixen una cinquantena d’activitats noves. Un exemple és la de robòtica amb Lego.

Les classes començaran el 2 d’octubre i s’allargaran fins al 16 de desembre.