La novena edició del Cicle de Música Religiosa de Sarrià – Sant Gervasi comença aquesta setmana al Centre Cívic Pere Pruna. En el primer concert, dijous 15,  la pianista Marie Malechová i el baríton Tomàs Maxé  interpretaran cançons dels compositors Johannes Brahms i Antonín Dvorák. 14 peces bíbliques amb missatges que segueixen sent vigents en l’actualitat. Marie Malechová, pianista, diu “amor, injustícia social, mort…. temes que tot i que poden semblar antiquats, encara ens inquieten.”

El cicle d’enguany vol recuperar música religiosa poc interpretada i, per tant, poc coneguda tot i de ser de compositors reconeguts com Haydn o Brahms. Tomàs Maxé, baríton, afirma que “hem d’intentar arriscar-nos per proposar alguna cosa una miqueta diferent, sinó acabem escoltant sempre les mateixes peces.”

Divendres 16, el cor de cambra Dyapason, interpretarà dues peces acompanyat d’una arpa, instrument poc habitual per acompanyar un cor. A més, posarà de manifest les cançons del català Lluís Benejam. En l’últim concert, el divendres 23, Dalia Quartet cantaran ‘Les set últimes paraules de Crist a la creu’, de Joseph Haydn. Tots els concerts són gratuïts.