L’artista multidisciplinària andreuenca Carol Guirado exposa al Casal de Barri l’Harmonia una mostra de fotografia dedicada al barri. “Losing our memories” és una compilació de racons que conserven el llegat de Sant Andreu. Guirado combina la fotografia i les manualitats com l'”scrapbooking”.

L’exposició de Carol Guirado transmet la nostàlgia del Sant Andreu més antic. Andreuenca de tota la vida, assegura que quan era petita Sant Andreu era com un poble. “El 90 % dels llocs que jo recordo han desaparegut”, afegeix. Va estudiar història de l’art i ha treballat en el món de la publicitat, el disseny gràfic i el màrqueting. Comenta que se sent atreta per les coses antigues i el pas del temps. La Fabra i Coats o les cases del carrer del Pont són alguns dels indrets protagonistes de les seves instantànies. El 90 % de les imatges estan realitzades amb telèfon mòbil i editades amb Instagram.

En la mostra, Guirado uneix la passió per la fotografia amb les manualitats. “Vaig adaptar la tècnica de l”scrap’ per donar un marc a la fotografia”, comenta. I d’aquesta relació van néixer les seves primeres obres. La mostra “Losing our memories” ja ha passat per diferents centres cívics i sales de la ciutat i es podrà visitar al Casal de Barri l’Harmonia fins al 30 de gener.