Les obres al carrer d’Indíbil i de Sant Fructuós han provocat que el volum de vehicles al carrer de la Font Florida es multipliqui i posi en perill els veïns. Es tracta d’una via de sentit únic amb voreres estretes, motiu pel qual molts vianants han de caminar per la calçada. El veïnat va traslladar la seva queixa a l’Ajuntament, que ja ha començat a prendre algunes mesures per solucionar-ho.

Cas omís dels conductors

Per reduir el volum de vehicles en aquesta via s’ha invertit la direcció del carrer de Santa Dorotea. Ara, tots els conductors, excepte veïns, que circulen direcció Llobregat per Sant Fructuós estan obligats a girar a Santa Dorotea, cap a Gran Via. Els conductors, però, fan cas omís d’aquesta senyalització i continuen passant pel carrer de la Font Florida. El veïnat d’aquesta zona afirma que no han notat cap canvi: “És veritat que han canviat els senyals i que han tancat algun carrer, però el que ens trobem amb la circulació d’aquest carrer és el mateix de sempre: molt tràfic i molts camions”, explica  Àlex Gaia.

La regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, afirma que “es tracta d’un cas que a través d’unes obres es veu la necessitat de millorar alguns carrers que, com el de la Font Florida, són molt estrets”. A més,  des de l’Ajuntament esperen que aquests canvis millorin la seguretat dels vianants i asseguren que es reforçarà la presència de Guàrdia Urbana per tal de garantir el compliment de la nova normativa.