Ja ha entrat en marxa la nova línia d’autobús 191 al Congrés i els Indians. Aquest bus de barri acostarà els veïns al CAP Maragall i l’Hospital de Sant Pau, com ja feia el 20, però sense connectar directament amb la resta de la ciutat.

Els veïns han reivindicat aquest any el manteniment de la Línia 20 per no quedar aïllats de la resta de la ciutat i dels centres sanitaris. Amb el 191 aquesta darrera demanda queda assegurada, però queda pendent una opció directa que connecti amb la resta de Barcelona.

A partir d’ara la Línia 20 deixa de circular de manera definitiva. El recorregut queda cobert a la zona de Sant Andreu amb les línies 191, H8, H10 i V27; i, a la zona de l’Eixample, amb el 47, l’H8 i l’H10. Els veïns es mostren satisfets que el nou Bus del Barri 191 els connecti amb les centres sanitaris, tot i que han perdut una bona part de recorregut amb la supressió del 20. La nova línia té una freqüència de pas de 16 minuts en dies feiners i 30 minuts els dissabtes i festius.

Al districte de Sant Andreu també s’ha creat la nova línia V31 en substitució dels busos 36 i 40. El recorregut cap a la platja de la Mar Bella s’iniciarà a la carretera de Ribes per agafar el passeig de Santa Coloma i continuar pel passeig de Torras i Bages. I cap a la Trinitat Vella el recorregut s’inicia al carrer de Lope de Vega per continuar pel carrer de Llull fins a la rambla de Prim.