Des dels seus inicis, el 1955, Cafès Salvador torra cafè a la Barceloneta. L’actual responsable, en Miquel Palou, és fill del fundador de la botiga i ha continuat amb la tradició. Amb l’aparició de les càpsules de cafè, molts dels seus clients li suggerien que preparés aquestes barreges i, després de mesos de cerca, ha trobat una empresa, al País Basc, que li encapsula el cafè que torra. Des de fa poques setmanes ja l’ofereix en aquest format nou i el producte ha esdevingut tot un èxit.

Les càpsules de cafè “made in Barceloneta”, tot un èxit

Les diferents barreges de cafè que es torren a Cafès Salvador s’envien a una empresa del País Basc, que les retorna tres dies després en càpsules, un format nou que ha tingut bona acceptació. En Miquel afirma que el proveïdor està desbordat. “La venda de càpsula de cafè m’ha sorprès.  Jo no m’esperava i el que m’ho envasa, tampoc.”

A més del cafè, l’establiment de la Barceloneta és conegut perquè té més de 50 varietats de caramels. I per aquestes dates també disposa de prop de 30 tipus de torrons, que pastissers reconeguts preparen per a ells.