Ja han començat els moviments de terra per eixamplar la zona d’esbarjo per a gossos de l’avinguda de Mistral, entre el carrer de Vilamarí i l’avinguda del Paral·lel. Quan acabin els treballs, a la primavera, els gossos dels veïns de Sant Antoni disposaran d’un espai de 400 metres quadrats.

Des de l’Associació de Veïns, Joan Bordetas espera que el fet que sigui un espai més gran i més adequat, els propietaris de gossos hi vagin més, ja que el que hi havia no era prou eficaç. Segons els usuaris, l’espai era massa petit i provocava que, alguns veïns amb gossos, els deixessin fer les necessitats als parterres de l’avinguda. Un incivisme que s’hauria d’acabar amb l’ampliació.

El Léon Fuertes, com a propietari de gos, valora positivament el creixement en metres quadrats i les fonts i papereres. La Victoria Elena Narváez Ros, que també té gossos, era usuària del pipicà del parc de l’Escorxador, però assegura que, si el de Mistral millora, hi anirà perquè ho té molt a la vora.

Amb aquesta ampliació i la prevista al costat mar de la plaça del Doctor Letamendi, l’Ajuntament invertirà 370.000 euros.