El Fòrum Veïnal de Treball i Cultura organitza un cicle de projeccions de documentals i xerrades sobre treball i cultura. Són un grup de veïns de diferents entitats i associacions del barri que han unit esforços per programar una sessió al mes fins al juliol. De cara al curs següent volen continuar amb la iniciativa i fins i tot ampliar-la.

L’Associació de Veïns del Parc i la Llacuna del Poblenou acostumava a programar documentals al Centre Cívic Parc-Sandaru d’una forma més o menys estable. Amb el temps, però, aquesta activitat va cessar. Ara un grup de veïns del barri provinents de diferents entitats i associacions han reprès la iniciativa i l’han dotat de contingut. Han creat el Fòrum Veïnal de Treball i Cultura i han programat un cicle de cinema social en què, el segon dilluns de cada mes, projecten un documental i organitzen un debat posterior.

L’objectiu és tractar temes relacionats amb la situació laboral actual. Van arrencar al desembre i tenen tancat el programa fins al juliol. Ja es plantegen, però, preparar activitats relacionades amb aquesta temàtica però de formats diferents de cara al curs vinent. Consideren que fan falta més espais on es tractin temes socials des de la cultura a la ciutat.