Messi i Griezmann. Esquerres privilegiades cara a cara. Dits al cel o celebració rapera. L’argentí i el francès són els jugadors de moda i demà s’enfronten amb la Lliga en joc.

 

Griezmann va arribar molt jove a la Lliga i els primers duels contra el Barça van ser amb la samarreta de la Reial Societat. El francès era tan jove que gairebé no va creure que havia marcat la primera vegada que va superar la porteria blaugrana. Amb els donostiarres va signar dos gols més contra el Barça abans d’aterrar a l’Atlètic de Madrid. Sota les ordres de Simeone va ser clau en un doblet de Champions.

Pel que fa a Messi, parlar de l’Atlètic és sinònim de gol. L’argentí ha convertit els madrilenys en la segona víctima predilecta, al darrere del Sevilla. Doblets i “hat-tricks” van ser la tònica dels primers anys. Una dinàmica que ha canviat a partir del 2013. En els últims 20 duels, Messi només ha fet set gols als matalassers.

No tot són els gols i demà Messi i Griezmann es tornaran a trobar sobre la gespa. Esquerres privilegiades i la Lliga en joc.