L’anunci de la possible rescissió de contracte i la nova licitació per a la reforma de l’estació de Sant Andreu Comtal ha estat rebuda com una bona notícia per les associacions de veïns dels entorns de l’equipament, que celebren aquesta proposta de l’Ajuntament. Consideren que això desencallarà el projecte i accelerarà la millora de l’estació que, denuncien, està molt deteriorada.

La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, va explicar aquest dimecres en una entrevista al programa bàsics que l’opció més factible per al futur de l’estació de Sant Andreu Comtal passava per rescindir el contracte actual i iniciar una nova licitació. Tot i això, Sanz va advertir que la situació legal d’aquest equipament és complex i requereix temps.

Un temps que no tenen els veïns i que reclamen una actuació immediata. Consideren que l’estació és una “necessitat primordial” no només per a ells, sinó també perquè creuen que ajudarà a desencallar parts del projecte de la Sagrera. Les associacions veïnals critiquen l’estat en què es troba l’estació, especialment pel que fa als accessos. A més, critiquen que la decisió s’ha pres tard i que es podria haver fet d’una altra manera, però que la “negligència d’Adif i Foment” no han deixat més opció.