En una entrevista al programa ‘bàsics’, l’arquitecte i exregidor d’Arquitectura Paisatge Urbà i Patrimoni Daniel Mòdol, ha explicat que les característiques de la Torre Glòries, de planta rodona i que conté espais molt oberts, la converteixen en un lloc adient per ubicar-hi oficines. Tot i això, Mòdol considera que seria possible donar-hi altres usos, com el de l’hotel ja descartat, però no els troba tan adequats al tipus d’edifici.

També ha opinat en el mateix sentit el soci director de l’àrea d’immobiliària d’empresa de Forcadell, Toni López, que ha destacat la zona del 22@ com “la zona ‘prime’ de Barcelona”, perquè les empreses hi troben espais més oberts, amb amplitud i amb condicions adequades per a l’estalvi energètic. López ha destacat també que, per a Barcelona, és fàcil atreure el públic empresarial perquè és una ciutat de “renda baixa” respecte a la resta d’Europa.

Tot i el fort perfil empresarial que ha adquirit el 22@, Daniel Mòdol ha volgut subratllar també el repte que suposa desenvolupar-hi l’habitatge: “La part comercial i d’oficina és més llaminera, però l’habitatge és una mancança que tenim i que cal posar sobre la taula i veure com s’encara”.