L’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Salut estan treballant conjuntament per trobar un emplaçament nou per al CAP Gòtic i actualment hi ha quatre possibles llocs. Ho ha avançat la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, al programa ‘bàsics’, de betevé. “Aviat ens posarem d’acord. El CAP Gòtic ha de tenir un espai definitiu“, ha remarcat.

Tarafa assegura que els quatre indrets en estudi tenen hàndicaps i que s’estan acabant d’analitzar les característiques arquitectòniques de cadascun d’aquests espais. Tan bon punt es conegui l’emplaçament i fins que no estigui acabat de construir, l’activitat del centre es traslladarà a unes instal·lacions transitòries perquè la situació del CAP actual “no s’hagi de demorar tant”.

Una de les opcions que fins fa unes setmanes tenien més força per ubicar-hi el CAP era l’edifici annex a Correus, però finalment no serà així perquè el Govern espanyol ha optat per fer-i un centre d’innovació digital. Mentre no arriba la ubicació definitiva, treballadors i usuaris han convocat diverses protestes per demanar un centre nou de forma urgent.