La Plataforma CAP Raval Nord, que aplega usuaris i professionals, denuncia que han conegut el projecte de com serà la renovació del CAP del barri per la premsa i reclamen que els deixin tenir-hi una participació més activa. “Fins ara, n’hem quedat totalment al marge, espero que obrin la participació però si no ho fan ens enfadarem“, comenta Iñaki Garcia, membre de la plataforma Raval Nord en una entrevista al programa ‘basics’. I afegeix: “Participar no és que t’informin sobre una cosa que ja està feta”.

Menys superfície de l’esperada

Veïns i professionals han estudiat el projecte que s’ha fet públic i denuncien que, per començar, ocupa menys superfície de la que esperaven. “Des del primer moment hem parlat de 3.000 metres quadrats i la nota parla de 2.500, 500 metres és molt d’espai“, diu Garcia. A més, també troben a faltar almenys tres espais d’atenció als pacients ja que, explica, actualment hi ha 15 equips mèdics i el projecte només preveu 12 espais.

Ara esperen que un cop presentat el projecte inicial puguin intervenir-hi per modificar-ne aquells aspectes que consideren necessaris. Per això, ja tenen programada una reunió amb els responsables de Salut de la Generalitat per d’aquí a tres setmanes.