Alguns dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic que continuen oberts malgrat que se’ls hagi acabat la llicència no tancaran fins a finals d’estiu. Així ho ha assegurat la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz: “L’objectiu és recuperar-los com més aviat millor. Si pot ser, durant l’agost o a tot estirar a principis de setembre“. En una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, Sanz ha dit que el govern municipal està fent tot el possible per solucionar la situació.

Sanz lamenta que encara hi hagi discoteques de la zona que continuïn funcionant i ho atribueix a un “problema jurídic” després de la fi de la concessió. Ha explicat que la pandèmia pel coronavirus va suposar un obstacle a l’hora de desallotjar aquests locals i que el retard en la reactivació dels serveis jurídics ha dificultat la recuperació de l’espai, fet que ha generat les queixes dels veïns de la Vila Olímpica.

Sobre la subhasta dels locals del front marítim, la tinenta d’alcalde ha lamentat que finalment el Govern espanyol hagi optat per no cedir els terrenys a l’Ajuntament. “Aquest és un espai de ciutat. No pot ser que l’Estat decideixi amb una subhasta”, ha dit. Malgrat la decisió anunciada de l’executiu central, Janet Sanz es mostra “optimista” a arribar a un nou acord perquè aquesta zona del litoral barceloní tingui un equilibri entre l’activitat de la restauració i la científica. “Si no, la ciutat perd i és un problema”, ha conclòs.