El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, serà l’alcaldable dels populars per a les eleccions municipals del 2023 sempre que l’organització nacional no digui el contrari. “De moment, ara per ara, el candidat soc jo“, ha dit el dirigent popular. Precisament amb la vista posada en la contesa electoral, Bou vol que el PP sigui “la casa comuna del centredreta” i, per això, aposta per sumar Ciutadans i Barcelona pel Canvi al projecte. “Exploraré les vies per engreixar la candidatura. La unió fa la força“, ha dit en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé.

Josep Bou, al ‘bàsics’
ENTREVISTA COMPLETA

Bou veu en la tendència descendent en vots de Ciutadans, en la marxa de Manuel Valls i en la reformulació del projecte de Barcelona pel Canvi una bona oportunitat per fer una candidatura unitària amb personalitats d’aquests dos grups. “Els que van marxar un dia del PP, que tornin una altra vegada”, ha demanat el president del PP barceloní, que d’aquí a dos anys es veu sent alcalde de la ciutat o, com a mínim, tenint més pes a l’oposició per guiar les actuacions de ciutat. “Penso que podem fer una gran feina i treure un nombre important, no menor, de regidors“, ha insistit.

El líder popular a l’Ajuntament assegura que la relació amb el número dos del grup, Óscar Ramírez, ha millorat les darreres setmanes i assegura que el conflicte existent entre ells ja s’ha superat: “Les coses s’han solucionat”. Tanmateix, celebra que amb el nou equip del PP de Barcelona el partit ja comença a “fer camí” abans de les municipals del 2023.