Els responsables del Happy Parc, el primer parc infantil de boles de Barcelona, reclamen a l’Ajuntament de Barcelona que protegeixi “els locals emblemàtics” de la ciutat. En una entrevista al programa ‘bàsics‘, de betevé, un dels responsables de l’establiment, Jordi Pinyol, ha suggerit que el consistori barceloní s’inspiri en el parisenc i “creï un fons per comprar locals tradicionals” i, llavors, els llogui.

Reunió amb l’Ajuntament per evitar-ne el tancament

D’altra banda, els propietaris del Happy Parc s’han reunit aquest dilluns amb tècnics de l’Ajuntament per tractar d’evitar el tancament del negoci. Després d’aquesta trobada, Pinyol ha detallat que properament es reuniran amb el regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra

Els propietaris del parc infantil asseguren que estan fent “tot el possible” per salvar el negoci: “Estem fent tot el que podem i més per continuar”, destaca Pinyol. En aquesta línia, els responsables han escrit un manifest en defensa del parc infantil i es reuniran “els propers dies” amb la propietat per tal d’arribar a un acord.

“El Happy Parc està en perill de mort”

“El Happy Parc està en perill de mort”, ha sentenciat Jordi Pinyol. L’establiment, amb 25 anys de trajectòria, està lluitant per no haver d’abaixar la persiana. La propietat, una empresa familiar, els demana 15.000 euros de lloguer mensuals, més d’un 300 % del que paguen ara, tal com explica Pinyol. “Són 500 euros diaris més IVA”, lamenta Jordi Pinyol, i afegeix que “no hi ha cap negoci que pugui pagar això”. És un altre dels exemples de l’augment dels lloguers comercials a Barcelona.