La regidora de Ciutat Vella segueix apostant per la capella de la Misercicòrdia com a indret on ubicar el futur CAP Raval Nord. Ho ha dit aquest dilluns en una entrevista al programa ‘bàsics’, en què ha apuntat que “el tema encara no està tancat”, coincidint amb el criteri dels veïns del barri.

Pin ha sostingut que el CAP al Cub -d’edifici annex que es vol aixecar a tocar del MACBA- és “complicat de fer i el MACBA veurà que no li convé tenir un CAP al costat”. Així, ha afegit que el museu té “la possibilitat per a una ampliació a l’aparcament de la plaça dels Àngels“. Aquesta posició arriba quatre dies després que el govern municipal beneís, en el darrer ple del mandat, l’opció de l’edifici annex, tal com havia proposat Salut.

En aquest sentit, la regidora de Ciutat Vella ha destacat que “el MACBA ha mostrat una gran disconformitat” a fer l’ambulatori a la capella, i ha admès haver vist del museu com “han mogut moltes influències”, però per part del govern, “no haver rebut cap pressió” directa.