Josep Bou ha assegurat que si entra a l’Ajuntament no cobrarà el sou de regidor que li pertocaria perquè no vol “diners públics”. En una entrevista al programa ‘bàsics’, el candidat del PP a l’alcaldia s’ha compromès a donar el seu salari a “associacions o a algú que ho necessiti”.

“No he cobrat mai de la Seguretat Social. La cosa pública és per a la gent que ho necessita”

Bou, que és empresari del sector flequer, ha assegurat que durant molts anys ha treballat de valent i ha “guardat diners” i ha anat més enllà: “Jo em jubilo l’any que ve i no cobraré la jubilació. No vull cobrar res de l’estat”, ha sentenciat.

“Tres o quatre” regidors és un bon resultat

Josep Bou ha assegurat que es quedarà al consistori encara que el PP aconsegueixi només dos regidors en aquestes eleccions municipals 2019. Ha assegurat que només marxaria si no pot ser clau en la presa de decisions.

“Podria haver un únic cas (de marxar) i és que no pintés absolutament res […] Estar mesos a una cantonada i, de tant en tant, saludant o votant. [..] Amb dos (regidors) puc pintar.”

Tot i aquestes paraules, el candidat popular espera aconseguir tres o quatre regidors, que, per a ell, seria un bon resultat.

Bou, sobre impedir la venda ambulant: “Passaria dels 1.000 manters als 1.000 delinqüents”

Preguntat sobre com actuaria amb el fenomen del “top manta”, Bou ha dit que no pot treure’ls de sobte del carrer perquè passaria de “1.000 manters a 1.000 o 2.000 delinqüents”. L’alcaldable del PP ha proposat fer un cens de tots els manters que hi ha actualment a la ciutat per saber quants són, qui són i com viuen.